^ Back to Top
facebook

Cauta Articole

Magazin online de piese si accesorii pentru friteuza

Suport

Verificăm fiecare comandă pentru a fi sigur că piesele de schimb și accesoriile se potrivesc 100% pentru friteuza

www.dayer.ro este specializat in a va oferi posibilitatea de a cumpara piese de schimb si accesorii pentru friteuza intr-un mod rapid si sigur. In domeniul vanzarii de piese si accesorii de friteuza ne situam intr-un loc fruntas reusind cu succes. Suntem preocupati sa asiguram o gama mare de piese de schimb si accesorii la o calitate buna si un pret mic iar in cazul in care aveti nevoie de sfaturile consilierilor de vanzari nu ezitati sa sunati sau sa trimiteti un email prin pagina de contact.

accesorii curatare | accesorii ingrijire | filtru | furtun evacuare ulei | termostat | rezistenta |

Livrari rapide in toata tara!

Livrare rapida in toata tara, va oferim cea mai larga gama de piese de schimb si accesorii pentru friteuza orice tip, indiferent de tara de provenienta. Avem permanent in stoc aproape orice fel de piese de schimb si accesorii pentru cele mai populare modele de electrocasnice iar cele care nu sunt disponibile pe loc pot fi aduse in cel mai scurt timp datorita colaborarii noastre cu furnizori de prima mana.

www.dayer.ro va garanteaza ca veti primi doar piese de schimb de calitate la preturi competitive si intr-un timp foarte scurt. Doar intrati pe www.dayer.ro si puteti comanda iar in 48 de ore curierul va va livra comanda la domiciliu.

București - Iași - Prahova - Constanța - Cluj - Suceava - Timiș - Dolj - Bacău - Argeș - Bihor - Mureș - Galați - Brașov - Dâmbovița - Neamț - Maramureș - Buzău - Olt - Arad - Hunedoara - Botoșani - Vaslui - Sibiu - Vâlcea - Teleorman - Ilfov - Gorj - Alba - Vrancea - Satu Mare - Brăila - Harghita - Bistrița-Năsăud - Caraș-Severin - Călărași - Giurgiu - Ialomița - Mehedinți - Sălaj - Tulcea - Covasna